GDPR - podrobnosti

Dne 25. maja 2018 je stopila v veljavo nova evropska uredba o varovanju osebnih podatkov (GDPR). Skladno z novo uredbo vas naprošamo, da posodobite svoje podatke s klikom na spodnji gumb "POSODOBI PODATKE". Če želite še naprej prejemati posebne popuste, namenjene samo prejemnikom novičk, si to zagotovite s posodobljenimi nastavitvami.


1. Katere podatke zbiramo: Zbirali bomo podatke o vaši lokaciji - lokacija je natančna na nivoju občine in ne gre za natančne koordinate - na podlagi IP številke, času klikov, beleženju katere povezave vas zanimajo in beleženju iz katerih naprav ter v katerih brskalnikih odpirate in berete naša sporočila.

2. Kakšen je namen zbiranja: S pomočjo teh podatkov, bomo lažje ugotovili vaše želje, potrebe in zanimanja in vam bomo lahko na ta način posredovali za vas bolj zanimive in relevantne informacije.

3. Koliko časa bomo podatke zadrževali: V kolikor boste naše novice prebirali, bomo vaše podatke hranili dokler ne boste zahtevali izbrisa oziramo dokler se ne boste odjavili. Osebne podatke lahko FH365 d.o.o. obdeluje najmanj 5 let oziroma do preklica pisne privolitve uporabnika.

4. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo: To lahko naredite tako, da nam pišete na naš email naslov info@fashion-hunter.com.

5. S kom bomo vaše osebne podatke delili: Vaše osebne podatke bomo delili izključno s povezanimi podjetji, katera obdelujejo vaše osebne podatke po naših navodilih in izključno v našem imenu.


Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov v podjetju FH365 d.o.o. je Sara Bernot, dosegljiva preko elektronske pošte: info@fashion-hunter.com ali telefona: 031 332 333